Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер стана жертва на домашно

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер стана жертва на домашно
Коментари Харесай

Бившата на Благо Джизъса стана жертва на домашно насилие

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев - Есмер стана жертва на домашно принуждение. Заради това рускинята напусна колегата си в последните четири години - Макс Давидов, написа " България през днешния ден ".

Освен физически някогашният боксьор издевателствал над нея и душевен. Омерова откри сили да приказва за тежката си връзка едвам в този момент - месеци след раздялата им, в обществените мрежи.

" Последната връзка травмира освен мен, само че и сина ми... ", споделя Есмер. " Дълго време не съм казвала на никого за това. Синът ми е на 6 години и познава единствено него като татко, откогато е на 2 години, и същински го обича!!! "

Според Омерова всички обещания и гръмки думи от Макс са били единствено празни думи.

" Обвиниха ме във всички грехове на този свят, само че просто си потеглих, тъй като за 4,5 години нищо не се е трансформирало и ми писна да се упреквам, да ходя с възприятие на боязън, тревога и неизказаност ", откровена е танцьорката. " Никой не ми благодари за нищо... и НИТО ЕДНО ГЛАСНО заричане не съблюдава. След 4,5 години в последна сметка ми остана разрушеното сърце на сина ми, счупената ми ръка, обиди, злословия за мен зад тила ми, нерви, сълзи. Говореше за мен с изцяло непознати, клюкарстваше с девойки завистници за злото в очите ми (през всичките години имах най-милите и светли благ очи на света). Изрече неистини за мен пред брат ми, макар че самият той получи от мен всичко. Многократно се опитваше да подкопае престижа на брат ми в очите ми заради злоба, тъй като брат ми се осъществя във всички области на живота. В резултат на това се върнах в фамилията си както нормално, при ИСТИНСКИТЕ СИ МЪЖЕ. "

Есмер стартира връзката си с Давидов след трагичния бракоразвод с Благой Георгиев и беше с него повече от четири години. Бившият национал и танцьорката дефинитивно се разделиха през 2018 година. Оттогава Благо не е виждал сина си Елай. Това призна и Омерова в персонален чат с почитателите си.

Един от тях я попита: " Благой търси ли детенцето си? ". Последва безапелационен отговор.

" Не и Слава Богу! Оставете го към този момент този татко на доста деца неподвижен. Може би е бил възпрепятстван за демографията на нашата планета. Какво ще ви даде това на вас? Всеки ден получавам по 10-15 въпроса за него. Честно казано, благодаря на Всевишния, че ми даде най-важното знамение на този свят - сина ми. За това аз му прощавам безусловно всичко! В мен няма неприятни усеща към него ", написа Есмер.

" България Днес " направи опит да открие Георгиев за коментар, само че не съумя да се свърже с него.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР